Usluge

Izrada Excel aplikacija (rješenja)

Usluge i rješenja koje pružamo temelje se na MS Office razvojnoj platformi i to posebice na MS Excel aplikaciji i VBA (Visual Basic for Applications) programskom jeziku.

Pri rješavanju poslovnih zahtjeva po potrebi se oslanjamo i na ostale članove MS Office obitelji proizvoda, MS Word, MS Access, MS Outlook te na baze podataka, npr. SQL Server i Oracle. Više o izradi Excel aplikacija.

Edukacija i savjetovanje (Excel tečajevi i radionice)

Iz iskustva znamo da poduzeća troše znatna sredstva na Excel edukaciju svojih zaposlenika, pri tome često ne dobivajući traženo. Ponekad je ta edukacija samo zadovoljavanje formalnosti, tj. dobivanje nekakvog certifikata ili diplome. Na takvim edukacijama stvarnih poslovnih slučajeva je često premalo, nivo je pogrešan ili teme nisu dobro prilagođene polaznicima.

Svako poduzeće koristi Excel na svoj način i ne postoje klijenti koji imaju potpuno jednake zahtjeve. Stoga mi ne nudimo samo standardne tečajeve, već tečajeve specifično prilagođene poslovnim potrebama radnog mjesta. Više o Excel edukaciji i savjetovanju.