Excel individualni tečaj

Excel tečajeve održavamo i ONLINE uživo!

Više o Excel tečajevima u ponudi, načinu održavanja tečajeva i o tome što dobivate na našim Excel tečajevima te po čemu smo drugačiji pročitajte ovdje.

Kome je namijenjen i koje su prednosti individualnog Excel tečaja?

Individualni Excel tečaj namijenjen je polaznicima koji u potpunosti žele prilagoditi teme, termin održavanja kao i tempo kojim se obrađuju određene teme vlastitim potrebama.

Polaznik se na ovakvom tečaju (kao i na bilo kojem drugom) ne treba ustručavati od postavljanja bilo kakvih pitanja vezanih uz Excel. S obzirom na to da se na tečaju nalaze samo predavač i polaznik, tečaj je moguće odraditi u kraćem periodu nego inače, a polaznik će se vjerojatno osjećati ugodnije, jer je predavač posvećen isključivo njemu.

Excel individualni tečaj može se npr. sastojati od tečaja Excel napredni na kojem se obrađuju željene teme, uz dodatno vrijeme u kojem se rješavaju konkretni zadaci (npr. Excel napredni i rješavanje zadataka – 16-20 šk. sati).

Također, individualno je moguće održati i bilo koji drugi Excel ili Power BI tečaj prema dogovorenom programu i trajanju (npr. tečaj Excel VBA ili Excel Power Query uz rješavanje konkretnih zadataka polaznika).

Excel individualni tečaj može biti posebno zanimljiv menadžerima ili specijalistima kojima su potrebna određena znanja ili pak uvid u mogućnosti Excela, a koji ne mogu predugo izbivati s radnog mjesta te žele dobiti potrebna znanja u što kraćem vremenu na svom radnom mjestu ili u našem prostoru.