Excel Power Query radionica

Opis

Intenzivna Excel Power Query radionica na kojoj se obrađuju prethodno dostavljeni konkretni zadaci polaznika. Namijenjena je polaznicima koji su završili tečajeve Power Query ili Power Query napredni, koriste Power Query (u Excelu ili u Power BI Dekstop aplikaciji) u svakodnevnom poslu, a željeli bi riješiti složene zadatke s kojima se susreću na svom radnom mjestu.

Trajanje

1 dan (prema želji klijenta može trajati i više dana).

Predavač

Dražen Hanžić

Excel Power Query radionica

Cilj

Proširiti znanje naprednog korištenja Power Query alata uz rješavanje zadataka iz prakse.

Polaznici

Excel Power Query radionica namijenjena je polaznicima koji su završili tečajeve Power Query ili Power Query napredni, a željeli bi uz zadatke iz prakse dodatno proširiti i utvrditi svoje znanje te naučiti pristupati mogućem rješenju na više načina.

Napomena

Preduvjet za pohađanje Excel Power Query radionice je usvojena materija s tečaja Excel Power Query.

Potrebno je prethodno dostaviti konkretne poslovne zadatke na uvid predavaču kako bi se vrijeme na radionici što učinkovitije iskoristilo.

Sadržaj

Zadaci polaznika iz poslovne prakse

  • Rješavat će se konkretni zadaci iz poslovne prakse
  • Svaki polaznik moći će riješiti složeni zadatak iz svog poslovnog okruženja te steći dodatna znanja zajednički rješavajući poslovne zadatke ostalih sudionika radionice
  • Nastojat će se potaknuti polaznike na kreativno razmišljanje pri istraživanju mogućih rješenja
  • Uz sagledavanje prednosti i ograničenja mogućih načina rješavanja zadataka nastojat će se zajedničkim dogovorom pronaći najbolje rješenje

Način učenja

Naglasak je na konkretnim poslovnim zadacima polaznika uz komentiranje i pronalaženje najboljeg rješenja.