Excel online tečaj uživo

U slučaju da ne možete organizirati neki od naših Excel tečajeva ili Power BI tečajeva uživo kod vas u tvrtki (“in-house” tečaj), u ponudi imamo Excel online tečaj uživo. Excel online tečaju možete prisustvovati s Vašeg radnog mjesta ili od doma.

Tečaj se održava online uživo u dogovoreno vrijeme pa su stoga gotovo svi elementi tečaja uživo u učionici zastupljeni i ovdje. Polaznici mogu interaktivno sudjelovati, postavljati pitanja, predlagati zadatke, razmjenjivati datoteke, a pri tome stalno imaju uvid u ekran predavača.

Iskustvo pokazuje da Excel online tečajevi uživo predstavljaju vrlo kvalitetnu zamjenu za tečajeve uživo u učionici, a pogotovo ako se radi o dislociranim polaznicima (npr. za tvrtke čiji djelatnici rade u različitim gradovima ili državama i za tvrtke ili organizirane grupe sa sjedištem u inozemstvu).

Tečajeve možemo održati u cijelosti kao da radimo uživo u učionici, a možemo održati i kratke webinare fokusirane na specifične Excel teme (npr. osnove, određene funkcije, Pivot tablice, grafovi, VBA, Dynamic Arrays formule i sl).

Excel online tečaj uživo može biti održan za grupe do 15 polaznika, a može biti održan i individualno za jednog polaznika.

Naši najpopularniji Excel tečajevi su Excel napredni tečaj, Excel Power Query tečaj (preporuka svim naprednim korisnicima Excela) i Excel VBA tečaj. Za korisnike Excela za Microsoft 365 u ponudi je i novi tečaj Excel Dynamic Arrays formule koji je namijenjen naprednim korisnicima Excela, a pruža mogućnost upoznavanja zanimljivih i moćnih mogućnosti novog Excela. Za korisnike koji žele postati eksperti u Excelu, u ponudi imamo i izmijenjeni Excel ekspertni tečaj koji pokriva i rad s novim Dynamic Arrays formulama u novom Excelu za Microsoft 365.

Organiziranje edukacije uz kvalitetne komunikacijske platforme je zaista postalo jednostavno te otvara brojne nove mogućnosti.

Neke od platformi na kojima možemo održati tečaj su: Zoom, Microsoft Teams, GoToWebinar, Skype, Google Hangouts i dr.

Preferirane komunikacijske platforme za održavanje Excel online tečajeva uživo su Zoom, radi kvalitetne komunikacije, jednostavnosti korištenja i zanimljivih mogućnosti te Microsoft Teams radi integracije s ostalim Microsoftovim alatima i prisutnosti u korporacijama.

Excel online tečaj uživoExcel online tečaj uživo

Uz sve navedeno, možemo održati i grupne online Excel radionice na kojima rješavamo konkretne zadatke polaznika (prethodno dostavljene), a možemo ponuditi i savjetovanje ili rješavanje specifičnih zadataka spajanjem na računalo klijenta.