Power BI online tečaj uživo

Novo!

U slučaju da ne možete organizirati neki od naših Power BI tečajeva uživo kod vas u tvrtki (“in-house” tečaj), u ponudi imamo Power BI online tečajeve (webinare) uživo kojima možete prisustvovati s Vašeg radnog mjesta ili od doma.

Tečaj se održava online uživo u dogovoreno vrijeme pa su stoga gotovo svi elementi tečaja uživo u učionici zastupljeni i ovdje. Polaznici mogu interaktivno sudjelovati, postavljati pitanja, predlagati zadatke, razmjenjivati datoteke, a pri tome stalno imaju uvid u ekran predavača.

Tečajeve možemo održati u cijelosti kao da radimo uživo u učionici, a možemo održati i kratke webinare fokusirane na specifične Power BI teme (npr. osnove, Power Query, M, DAX i sl).

Tečaj može biti održan za grupe do 15 polaznika, a može biti održan i individualno za jednog polaznika.

Organiziranje edukacije uz kvalitetne komunikacijske platforme je zaista postalo jednostavno te otvara brojne nove mogućnosti.

Neke od platformi na kojima možemo održati tečaj su: ZoomMicrosoft Teams, GoToWebinar, Skype, Google Hangouts i dr.

Preferirane komunikacijske platforme za održavanje Excel online tečajeva uživo su Zoom, radi kvalitetne komunikacije, jednostavnosti korištenja i zanimljivih mogućnosti te Microsoft Teams radi integracije s ostalim Microsoftovim alatima i prisutnosti u korporacijama.

Excel online tečaj uživoExcel online tečaj uživo

Uz sve navedeno, možemo održati i grupne Power BI radionice (Power Query, Power Pivot, Power BI) na kojima rješavamo konkretne zadatke polaznika (prethodno dostavljenih), a možemo ponuditi i savjetovanje ili rješavanje specifičnih zadataka spajanjem na računalo klijenta.