O nama

Excel i Power BI tečajevi i izrada rješenja

Primarno se bavimo održavanjem naprednih Excel tečajeva i Power BI tečajeva, izradom Excel i Power BI rješenja te savjetovanjem.

Tečajevi se obično rade po mjeri korisnika, a održavamo i radionice na kojima se rješavaju konkretni zadaci polaznika.

Izrada poslovnih aplikacija na bazi Excela radi se pomoću VBA programskog jezika, uz korištenje formula. Često se u aplikacijama uz Excel koriste i druge aplikacije.

Također, možemo ponuditi rješenja koja obuhvaćaju bilo kakvu vrstu MS Office automatizacije (Excel, Outlook, Word, Access i dr.), sustave za izvješćivanje odnosno aplikacije koje u pozadini koriste baze podataka (SQL Server, Oracle, MS Access i dr.).

Izrada rješenja na bazi Power BI sustava temelji se na korištenju Power Query alata za dohvat i transformaciju podataka, DAX formula za izradu kalkulacija i vizualizacije podataka u Power BI Desktop aplikaciji.

Zainteresirani smo za nove suradnje, održavanje tečajeva, savjetovanje i rad na novim projektima.

Posjedujemo iskustvo u granama industrije kao što su bankarstvo, telekomunikacije, proizvodnja, roba široke potrošnje i dr.

Za mnoge klijente održali smo napredne Excel i Power BI tečajeve i radionice te isporučili poslovna rješenja prilagođena potrebama klijenata.

U nastojanju da našim uslugama i rješenjima klijenti dobiju kvalitetnu i potpunu uslugu spremni smo se udružiti sa stručnjacima (partnerima) iz raznih poslovnih područja. Ujedinjenjem ekspertnih znanja iz poslovnih procesa i kvalitetne tehničke izvedbe postiže se vrhunska kvaliteta usluge.

Kontakt

LABO d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge, Vinogradi odvojak 24, Zagreb
Upisano u Trgovački sud Zagreb pod brojem MBS: 080054406, OIB: 27381849425
Tr. račun 2402006-1100064986 otvoren kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb
IBAN: HR8724020061100064986
Temeljni kapital društva 20000 kn uplaćen u cijelosti

Član uprave društva i direktor, Dražen Hanžić, dipl. ing., DSM