Prodaja

Na ovoj stranici možete pronaći razne korisne Excel aplikacije ili dodatke (Excel Add-Ins) pomoću kojih u radu možete ostvariti znatne uštede u vremenu i time postati učinkovitiji.

Ako želite kupiti neku od ponuđenih aplikacija (dodataka) ili Vam treba neka slična s određenim izmjenama, slobodno nas kontaktirajte.

U slučaju da ste sigurni da je to to što Vam treba, uplatu možete izvršiti na tr. račun poduzeća Labo d.o.o., s nazivom aplikacije u opisu i brojem licenci, a aplikacija će Vam zajedno s računom biti isporučena elektronskom poštom na željenu adresu.

Svaka aplikacija ili Add-In licencirani su i namijenjeni za korištenje od strane jednog korisnika, za dodatne licence i popuste molimo da nas kontaktirate.

Korisnička podrška

Ne postoji niti jedan software koji nema bugova (i Excel ih ima), pa nas u slučaju uočene greške u nekoj od kupljenih aplikacija ili dodataka svakako kontaktirajte kako bismo je ispravili.

Na upit ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku te Vam dostaviti novu, ispravljenu verziju čim je izdamo.

Automatizirana izrada ugovora (i drugih vrsta dokumenata)

Aplikacija koja se sastoji od Excel Add-ina (programski kod), Excel predloška i Word predložaka ugovora. Podaci o kreditnim aplikacijama klijenata prikupljaju se u Excel predlošku, takvi predlošci se zatim objedinjavaju i izrađuje se baza potrebnih podataka za izradu ugovora. Excel predložak služi za definiranje postavki i pravila na osnovi kojih se pune Word predlošci (ugovori). Pravila mogu biti vrlo kompleksna, a izražavaju se Excel formulama tako da korisnici mogu u potpunosti prilagoditi rad aplikacije. Aplikacija postiže velike uštede u vremenu potrebnom za izradu ugovora u odnosu na ručnu izradu ugovora.

(cijena po dogovoru)

Detaljnije…

Za ljekarne – plaćanje računa iz Eskulapa 2000 zbrojnim nalogom (novi HUB3 obrazac) – aplikacija se koristi u ljekarnama od 2005. g.

(cijena 3750 kn)

Detaljnije…

Izrada Excel radnih listova ili datoteka iz glavne tablice s podacima prema zadanom uvjetu (Filter) te kasnije objedinjavanje podataka iz više radnih listova ili datoteka

(cijena 750 kn)

Detaljnije…

Export_filtered_data_to_new_sheets_or_workbooks

Merge_workbooks_from_folder

Slanje e-mailova iz Excela putem Outlooka

(cijena 750 kn)

Detaljnije…

Spremanje privitaka (attachmenta) i ispis podataka o mailovima iz Outlooka prema zadanim uvjetima

(cijena 375 kn)

Detaljnije…

Podaci o mailovima koji se ispisuju na posebnom radnom listu u Excelu.