Excel edukacija

Excel edukacija kod nas

Excel tečajeve održavamo i ONLINE uživo!

Iz iskustva znamo da poduzeća troše znatna sredstva na Excel edukaciju svojih zaposlenika, pri tome često ne dobivajući traženo. Ponekad je ta Excel edukacija samo zadovoljavanje formalnosti, tj. dobivanje nekakvog certifikata ili diplome. Na takvim edukacijama stvarnih poslovnih slučajeva je često premalo, nivo je pogrešan ili teme nisu dobro prilagođene polaznicima.

Excel edukacija u različitim školama prema temama na papiru može izgledati slično no ono što čini veliku razliku je predavač. Održavanje kvalitetne Excel edukacije podrazumijeva puno veće znanje predavača od onog prezentiranog na tečaju (npr. za Excel napredni tečaj koji je najpopularniji). Predavač treba posjedovati znanje i iz mnogih drugih alata koji su dio Excela, također treba imati i iskustva u praksi pri izradi Excel aplikacija kako bi mogao prenijeti najbolje prakse za rješavanje određenih zadataka. Treba poznavati Excel VBA (znanje o programiranju), Power Query i Power Pivot alate i dr., jer Excel nije više što je nekoć bio. Excel se intenzivno razvija i unaprjeđuje, nešto što je do nedavno bilo nezamislivo, sada je stvarnost, npr. Dynamic Arrays formule najnoviji su primjer novosti u Excelu za Microsoft 365 (početak 2020. g.). Uz posjedovanje stručnog znanja, predavač treba znati prenijeti znanje i imati iskustvo u održavanju Excel edukacija i Excel radionica.

Svako poduzeće koristi Excel na svoj način i ne postoje klijenti koji imaju potpuno jednake zahtjeve. Stoga mi ne nudimo samo standardne Excel tečajeve, već Excel tečajeve specifično prilagođene poslovnim potrebama radnog mjesta.

Vjerujemo da takav pristup omogućava:

  • Fokusiranje na specifične poslovne potrebe zaposlenika
  • Bolje razumijevanje mogućnosti koje pruža Excel
  • Primjenu stečenog znanja na stvarnim poslovnim zadacima, radeći s vlastitim podacima
  • Veću učinkovitost i zadovoljstvo zaposlenika
  • Stvarnu i lako mjerljivu dodatnu vrijednost koja se time dobiva

Vrijeme održavanja Excel tečajeva

Preporučeno vrijeme održavanja tečaja je u periodu od 09:00 do 16:30 s manjim pauzama od 15 minuta svaka 2 školska sata te većom pauzom od 1 sat za ručak.

Naravno, raspored je moguće prilagoditi poslovnim mogućnostima i zahtjevima. Minimalan broj sati za održavanje tečaja su 4 školska sata.

Svjesni smo da neki polaznici ne mogu odvojiti cijeli radni dan ili više njih za pohađanje Excel tečaja, pa iako se tečajevi održavaju radnim danima, po dogovoru možemo Vam izaći u susret i održati tečaj subotom.

Broj polaznika

Tečaj može biti individualni (predavač i polaznik) ili grupni. Uobičajeni grupni tečajevi održavaju se za grupe od 8 do 15 polaznika, no česti su i tečajevi s manjim brojem polaznika, od 4 do 7, a ponekad i od samo 2 polaznika.

Trajanje Excel tečajeva

Tečajevi obično traju od 1 do 3 dana po 8 šk. sati dnevno, uz mogućnost održavanja kraćih ili duljih tečajeva sukladno poslovnim potrebama (Excel osnovni, Excel napredni, Excel za analitičare, Excel vizualizacija podataka, Excel ekspertni, Excel VBA programiranje, Excel radionica, Excel po mjeri, Excel individualni i dr.).

Mjesto održavanja Excel tečajeva

Tečajevi se obično održavaju u prostorima klijenta ili u našem prostoru predviđenom za tu namjenu.
Održavanje Excel tečajeva nije ograničeno samo na područje Hrvatske, već je tečajeve prema željama klijenata moguće održati i u regiji, a i šire.
Tečajevi mogu biti prema zahtjevu klijenta održani i na engleskom jeziku.

Ostali tečajevi u ponudi

Po potrebi možemo ponuditi i tečaj Word napredni te tečaj PowerPointa – Kako ovladati PowerPointom i napraviti kvalitetnu prezentaciju?

Cijene tečajeva

Cijene tečajeva dogovaraju se u ovisnosti o vrsti i trajanju tečaja te broju polaznika.

U slučaju potrebe za rješavanjem konkretnih Excel poslovnih zadataka možete nas pozvati da Vas savjetujemo i zajedno ih riješimo.

 

Napomena: Ne održavamo tečajeve za građanstvo (otvoreni tečajevi), pa stoga nemamo definiranih termina (osim za tečajeve Excel VBA i Power BI, tj. Power Query, Power Pivot i Power Query napredni tečaj).

Tečajeve održavamo isključivo za organizirane grupe djelatnika u tvrtkama i individualne tečajeve prema dogovoru.